SYNWELL fa'ataunu'uina le galuega sapalai na tu'uina atu e le Pinggao Group

I le maeʻa ai o taamilosaga o faʻatusatusaga mataʻutia, na toe manumalo ai le malosi fou o Synwell e manumalo i le tauofoga e tuʻuina atu le GFT i le Pinggao Group Co., Ltd. O le poloketi tauofo o loʻo i totonu o Dengkou County, Bayannur City, le Nei Monggol Autonomous Region, RPChina, lea mo le 100000 kilowatt. teuina o mata fa'atasi ai ma alamanuia oneone fa'amaopoopo atina'e.

talafou11

Ina ia mafai ona faʻatinoina lelei lenei poloketi ma le sili ona maualuga ma le sili ona lelei auaunaga, o le gaosiga malosi na faia i le taimi tonu na faʻamaonia ai faʻamatalaga faʻapitoa i le fale gaosi malosi fou a Synwell.O le lelei o le sailiga a SYNWELL i taimi uma.
I tausaga talu ai nei, ua faia e le malo o Saina se galuega sili ona lelei i le toe faaleleia o le siosiomaga.Dengkou County o loʻo i le itu i sisifo o Inner Mongolia Autonomous Region ma le itu i saute sisifo o Bayannur City.I le avea ai o se kolosi taua o le Vaitafe Samasama i le va o sasaʻe ma sisifo, o ona faʻafanua faʻafanua o le 40°9 '-40°57' latitu i matu ma le 106°9 '-107°10' longitude i sasae.O le Itumalo o Dengkou e aofia i le tau malulu konetineta, lea e iloga i le malulu ma le umi o le taumalulu, o le tautotogo puupuu ma le tautoulu, vevela vevela, itiiti timuga, lava le la, ma le vevela tele.O le umi o le la i tausaga taʻitasi e sili atu i le 3300 itula, e talafeagai mo le tuputupu aʻe o fualaʻau i le itu i matu o Saina, ae o loʻo i ai foi se aoga lelei o le gaosiga o le photovoltaic.
Faʻatotonugalemu i luga o le manatu o le atinaʻeina o le faʻataʻitaʻiina o le faʻaleagaina o le siʻosiʻomaga, faʻasaienisi ma tekinolosi faʻataʻitaʻiga, faʻasao vai faʻasaoina, faʻataʻotoga fale gaosi oloa, ma le puipuia o le Vaitafe o Anlan o le Vaitafe Samasama, faʻaaogaina e le malo o Dengkou se tolu-dimensional auala faʻapisinisi e tuʻufaʻatasia ai le gaosiga o le eletise. i luga o le laupapa, totoina o vaomatua i lalo o le laupapa, mutia, ma vailaau.

talafou12

I le taimi nei ua maeʻa le poloketi Dengkou ma fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina ma le manuia, lea na ausia ai le sini o le atinaʻeina tutusa o le siʻosiʻomaga, agafesootai, ma le tamaoaiga manuia ma le manuia lautele e ala i le tuʻufaʻatasia o le siʻosiʻomaga, gaosiga, ma le ola, tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga e mafai ona fa'alauiloaina ma toe fa'afoliga mo le fa'atonutonuina o le fa'ata'atiaga o le photovoltaic i nofoaga fa'ata'atia ma nofoaga fa'ata'atia i Saina.I le taimi lava e tasi, o le faʻatinoina o galuega a le Synwell New Energy ua faʻamaonia atoatoa.


Taimi meli: Mati-30-2023